Bedankt

Het stappenplan verschijnt zo in je mail

Wat leuk dat je het stappenplan hebt gedownload! Hij zal zo in je mailbox verschijnen, kijk ook even in je spam als je met een paar minuten niks binnen hebt.

Wil je gelijk doorpakken en starten met het maken van jouw eigen marketingfunnel? 

Ik heb een minicursus ontwikkeld waarmee jij technisch jouw funnel binnen no-time neerzet. Samen met het stappenplan wat je zojuist hebt gedownload staat je funnel straks als een huis en dat binnen een uur!

Niet maar aanmodderen en maar wat doen of zelf proberen, niet denken het komt wel een keer, of denken dat je het nu nog niet nodig hebt. Maak een start en besef wat het je straks oplevert: ruimte en rust, omdat er automatisch nieuwe klanten binnen komen.

Gebruik de code 'WMM2021' voor €5,- korting

Je betaalt dan slechts €9,95 in plaats van €14,95 ex btw.

Wat andere zeggen over deze minicursus
Door de mini training van Ilona staat je eerste echte funnel gewoon binnen 1 uur klaar! Ik kende Mailerlite al een klein beetje, maar de lessen zijn helemaal stap voor stap uitgelegd in taal die iedereen snapt. Ook al ben je totaal niet technisch, je weet precies op welke knopjes je moet drukken om alles zelf goed in te stellen. Het scheelt zo veel tijd als je niet zelf eerst het wiel opnieuw moet uitvinden via Google! Als je ook iets wilt met mailinglijsten of een gratis weggever, dan is dit precies wat je zoekt. Voor de prijs hoef je het zéker niet te laten 🙂
Hester Naaktgeboren
Graphic Designer & Illustrator
Ik wilde overstappen naar Mailerlite omdat deze gratis is. De cursus van Ilona kwam als geroepen. Omdat ik al ervaring had met het bouwen van funnels via Mailblue ging het voor mij heel snel. Binnen een uurtje had ik mijn weggever al helemaal geïnstalleerd met funnel. De cursus is heel makkelijk uitgelegd in stappen die iedereen snapt. Ze neemt je echt stap voor stap mee, daarom is het voor een beginner ook een super cursus om mee te beginnen! Zeker een aanrader als je wil beginnen met het versturen van mails en het maken van funnels. Binnen een paar uur heb je het dan al staan.